Resetestä Samsungin huoltokumppani

Samsung on valtuuttanut Reseten mobiililaitteiden huoltokumppaniksi tänään allekirjoitetulla sopimuksella. Samsung-valtuutuksen myötä Resetellä on valtuutus markkinoiden kolmen suurimman merkin kanssa ja yhteensä 13 laitevalmistajan kanssa. Suomen laajin valtuutuspaletti kattaa noin 90% markkinoiden laitekannasta.

”On hienoa päästä kumppaniksi Samsung-huoltoihin. Asiakkaat ovat toistuvasti kysyneet meiltä markkinajohtajan huoltoja ja olen todella tyytyväinen, että voimme nyt vastata myöntävästi. Tavoitteena on tarjota myös Samsung-asiakkaille markkinoiden parasta nopeutta ja laatua joihin asiakkaamme ovat tottuneet. Samsung-huoltojen tuoman volyymikasvun myötä meillä on mahdollisuus kehittää palveluita entisestään. Ensimmäisenä uudistuksena voimme nyt tarjota entistäkin monipuolisemmat ja nopeammat logistiikkavaihtoehdot” toteaa Reseten toimitusjohtaja Risto Päivänsalo innostuneena.

”Samsungille palveleva, ammattimainen ja nopea huoltoverkosto on keskeinen tavoite, sillä toimivat jälkimarkkinapalvelut ovat oleellinen osa asiakaskokemusta. Haluamme olla näissä palveluissa huipputasolla. Kesä on huoltojen osalta vuoden kiireisintä aikaa ja nyt tehdyllä sopimuksella halusimme varmistaa, että markkinassa on riittävästi osaavaa huoltokapasiteettia hoitamaan asiakkaiden tarpeet ilman viiveitä. Reseten maine markkinoilla on hyvä ja olemme tehneet kattavan analyysin ja varmistuneet siitä, että yhtiöllä on edellytykset hoitaa huoltoja Samsungin edellyttämällä, korkealla suoritustasolla” kertoo Samsung Suomen mobiilituotteiden huoltopäällikkö Tomi Viro.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Risto Päivänsalo, Resete
040 522 2309, risto.paivansalo@resete.fi

Samsung Electronics Nordic Ab, Tomi Viro
040 522 2527 t.viro@samsung.com

Lue myös nämä