Reseten merkkihuolto kasvaa – Xiaomi ja Resete yhteistyöhön

Xiaomin huoltopalvelut laajenevat Reseten kanssa solmitun yhteistyön myötä. Xiaomin laitteiden huollattaminen on entistä helpompaa, kun laitteen voi tuoda suoraan Reseten huoltoliikkeisiin ilman ajanvarausta.

Elektroniikkayhtiö Xiaomi ja huoltoyhtiö Resete (New Life Holding Oy) ovat solmineet huoltosopimuksen, joka kattaa laajasti Xiaomin eri tuoteryhmiä. Reseten huoltoliikkeet Helsingissä ja Tampereella huoltavat robotti-imurit, sähköpotkulaudat sekä puhelimet, tabletit ja puettavat älylaitteet.

Tuotteet voi viedä huoltoon nyt myös ilman ajanvarausta. Varmistaakseen pikahuollon odottaessa voi myös varata ajan etukäteen. 

– On hienoa, että pystymme Reseten kanssa yhteistyössä tarjoamaan entistä helpomman ja joustavamman huoltokokemuksen Xiaomin laitteille. Tämä parantaa Xiaomi-tuotteiden käyttäjäkokemusta entisestään ja vahvistaa asemaamme Suomessa tuoden Xiaomin yhä merkittävämmäksi osaksi suomalaisten arkea, Xiaomi Suomen maajohtaja Paavo Saarinen kertoo.

– Olemme erittäin tyytyväisiä laajentuneeseen yhteistyöhön, se tuo Reseten palvelut entistä lähemmäksi kuluttajaa ja yhä useamman saataville. Olemme yhteistyössä vastanneet Xiaomin älypuhelinten huoltopalveluista jo aiemmin, mutta nyt pystymme tarjoamaan kuluttajille yhä monipuolisempia huoltopalveluita, Reseten toimitusjohtaja Risto Päivänsalo sanoo.

Tietoja Xiaomista

Xiaomi Corporation perustettiin huhtikuussa 2010 ja on listattu Hong Kongin pörssin päälistalle 9. heinäkuuta 2018 (1810.HK). Xiaomi on internetyhtiö, jonka toiminnan ydintä ovat älypuhelimet ja älylaitteet, joita yhdistää esineiden internet (IoT).

Xiaomi kiinnittää tasapuolisesti huomiota innovaatioon ja laatuun, ja yhtiö tavoittelee laadukkaita käyttäjäkokemuksia sekä toiminnallista tehokkuutta. Xiaomi kehittää taukoamatta hämmästyttäviä, kohtuuhintaisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä innovatiivisen teknologian parissa.

Xiaomi on tällä hetkellä maailman kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja, ja yhtiö on kehittänyt maailman johtavan, kuluttajille suunnatun IoT-alustan, johon on yhdistetty jo 351,1 miljoonaa älylaitetta. Luku ei sisällä älypuhelimia tai tietokoneita. Xiaomin laitteita on saatavilla yli 100 maassa ympäri maailmaa.

Elokuussa 2020 Xiaomi nousi toista kertaa Fortune Global 500 -listalle sijoittuen sijalle 422. Sijoitus parani 46 sijaa edelliseen vuoteen verrattuna. Yhtiö oli 7. listalle mahtuneiden internetyhtiöiden joukossa. Toukokuussa 2020 Xiaomi nousi jälleen Forbes Global 2000 -listalle sijoittuen sijalle 384.

Lue myös nämä