Puhelin tippui ja näyttö rikki? Resete on vakuutusyhtiöiden hyväksymä huolto

Apua! Puhelin tippui ja näyttö meni rikki. Kattaako vakuutukseni rikkoutuneen puhelimen ja kannattaako puhelimeen vaihtaa näyttö? Tämä on yleinen miete siinä vaiheessa, kun epäonninen tapahtuma on päässyt käymään. Jos sinulla on kotivakuutus tai matkavakuutus voi vakuutusyhtiösi mahdollisesti auttaa sinua puhelimen korjauksen kustannuksien kanssa. Yleensä laaja kotivakuutus korvaa rikkovahinkoja kun on kyse omasta omaisuudesta. Huomioithan, että korvattavuuteen vaikuttaa puhelimen ikä ja omavastuusi.

Kun puhelimen näyttö rikkoutuu on sen vaihdattaminen ehjään yleensä kannattavaa. Näytön vaihtaminen on huomattavasti ekologisempaa kuin uuden puhelimen hankinta. Puhelimen sisältämät tiedot myös yleensä saadaan säilymään näytön vaihdon yhteydessä. 

Miten toimin kun puhelin rikkoutuu?

1.Ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi ja tee vahinkoilmoitus.

2. Toimita puhelimesi Resetelle hinta-arvioon. Usein vakuutusyhtiö tarvitsee rikkoutuneesta laitteesta korjausarvion ennen korjauttamista. Reseteltä saat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymän korjausarvion. Arvioimme myös onko puhelimesi korjauskulut kannattavat eli ylittävätkö ne vastaavan laitteen hinnan.

3. Kun vakuutusyhtiö on hyväksynyt korjausarvion aloittaa teknikko rikkoutuneiden osien vaihdon. Tämän jälkeen laitteelle suoritetaan lopputestaus ja huolto on valmis.

4. Korjattu puhelin on valmis noudettavaksi tai toimitetaan sinulle postilla kotiin. Saat kuitin huollosta, minkä voit toimittaa vakuutusyhtiöllesi, jos he tarvitsevat kuitin korvauksen maksua varten. 

Kun korjautat puhelimesi Resetellä tehdään huolto aina alkuperäisillä varaosilla ja laitteesi takuu säilyy ennallaan. Muistathan myös asennuttaa laitteeseesi tarvittavat suojatuotteet huollon yhteydessä. Reseten Helsingin ja Tampereen myymälöissä nyt huippusuositut Mobile Outfitters suojakalvot. Lue lisää Mobile Outfittersin suojakalvoista sivuiltamme: resete.fi/suojakalvo-puhelimeen-vaimentamaan-kovia-iskuja/ 

 
Lue myös nämä