Resete syntyi keväällä 2020 yritysjärjestelyssä, jossa alan ulkopuolinen sijoittajaryhmä yhdisti voimansa Pitäjänmäessä jo matkapuhelinmarkkinoiden alkuajoilta toimineen, Suomen tehokkaimman matkapuhelinhuollon ja sen henkilöstön kanssa.

Toiminnan ammattimaisuus, tehokkuus ja laatu periytyivät Resetelle toimipaikan ja henkilöstö osaamisen kautta; Uudet omistajat toivat yhtälöön asiakaslähtöisyyttä, ennakkoluulotonta palveluiden kehitystä ja vahvan rahoituspohjan.

Reseten ambitiona on määrittää mobiililaitemarkkinan tulevaisuuden palvelutaso. Haluamme uudistaa toimialaa tuomalla nopeutta, helppoutta ja joustavuutta sekä yritys- että yksityisasiakkaiden saataville koko tuote- ja palvelurepertuaarissamme yksittäisestä huollosta suurten yritysten elinkaaripalvelutarpeisiin.

Palvelumme

Markkinoiden standardiksi muodostuneen huolto-osaamisen jatkeeksi tarjoamme laajan kirjon palveluita, joilla asiakkaan palvelutarve katetaan avaimet käteen –periaatteella. Logistiikka-, vaihtolaite-, kierrätys-, asiakaspalvelu- ja rahoituspalveluista räätälöimme vaativimmallekin asiakkaalle sopivan kokonaisuuden. Arvolupauksemme muodostuu ensiluokkaisesta osaamisesta ja suoraselkäisestä ja tinkimättömästä palvelukulttuurista.

Tarinamme paremmin kertovat

TOIMITUSJOHTAJA

Risto Päivänsalo

040 522 2309
risto.paivansalo@resete.fi

OPERATIIVINEN JOHTAJA

Tommi Parjanen

050 496 1230
tommi.parjanen@resete.fi

HEAD OF SALES FINLAND

Juha-Pekka Willman

040 136 7686
juha-pekka.willman@resete.fi