Tietosuojalauseke

Johdanto

Resete on vahvasti sitoutunut suojaamaan henkilötietoja. Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan miksi ja kuinka keräämme henkilötietoja, millaisia henkilötietoja keräämme ja mihin käytämme niitä. Sitä sovelletaan sekä henkilöiden itse, että muiden osapuolten luovuttamiin henkilötietoihin.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Meille annettuja henkilötietoja käytetään palveluidemme tarjoamiseen ja niiden mittaamiseen. 
Meille annetut henkilötiedot voidaan jakaa käsiteltäviksi eri alihankkijoillemme, laitevalmistajille ja kumppaneille.
Kun keräämme ja käytämme henkilötietoja, pyrimme läpinäkyvyyteen siinä, miksi ja kuinka käsittelemme niitä.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot
Resete
New life Holding Oy, yritystunnus: 2720608-4
Puhelin: +358 9 565 5730

Sähköposti: tietosuoja@resete.fi

Tallentamamme henkilötiedot
Meiltä palveluita hankkineilta henkilöiltä tallentamiamme henkilötietoja ovat:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Pitääksemme kirjaa tarjoamistamme palveluista tallennamme myös laitetietoja, kuten:
Merkki
Malli
IMEI-koodi
Sarjanumero
Ostopäivä
Vian kuvaus
Tallennamme myös tiedot tilatuista palveluista, tilausten toimituksista ja laskutuksesta.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?
Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen Tietosuojalausekkeessa määriteltyjen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi. Tietoja saatetaan joutua säilyttämään pidempään jos jokin sopimus tai sovellettava laki sitä vaatii.

Missä henkilötietojani säilytetään?
Henkilötietoja sisältävät asiakasrekisterimme on tallennettu tietokantoihin palvelimilla, jotka sijaitsevat suojatuissa paikoissa Suomessa. 

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihini?
Työntekijöidemme on päästävä järjestelmiimme tallennettuihin henkilötietoihisi, jotta voimme tuottaa sinulle palvelujamme. Olemme kuitenkin rajoittaneet käyttöä määrittämällä järjestelmiimme käyttäjäroolit, joilla on työtehtävistä riippuvat käyttöoikeudet. Palveluportaaliamme käyttävät kanavakumppanimme työntekijät voivat myös seurata tilausten kehitystä korjausprosessin aikana ja päästä näin henkilötietoihin. Meillä on kuitenkin myös jokaiselle työntekijälle henkilökohtainen sisäänkirjautuminen.

Kenelle ja miksi henkilötietoni jaetaan?
Meidän on jaettava joitain henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotta voimme tuottaa palvelujamme. Valmistajien valtuuttamina olemme sopimussuhteessa heidän kanssaan ja meitä sitovat velvoitteet jakaa tilaustemme henkilötiedot laitteesi valmistajan kanssa. Maksusiirtoja varten meidän on jaettava henkilötietoja maksupalveluiden tarjoajien kanssa. Meidän on jaettava henkilötietoja logistiikkakumppaneillemme, jotta voimme lähettää tilaukset takaisin omistajilleen.

Verkkosivustollemme on asennettu Google Analytics verkkoliikenteen seuraamista ja analysointia varten, mikä tarkoittaa, että keräämme käyttötietoja ja evästeitä. Nämä tiedot jaetaan Googlen kanssa, jotta se voi laatia raportteja toimista ja jakaa ne muiden Googlen palveluiden kanssa.

Rekisteröidyn henkilön oikeudet ja kuinka niitä käytetään
Rekisteröitynä henkilönä sinulla on tiettyjä oikeuksia ja meidän vastuullamme on varmistaa, että voit käyttää näitä oikeuksia hankkiessasi palveluita meiltä. Kaikki meillä tapahtuva tietojen tallennus ja käsittely perustuu antamaasi suostumukseen ja sinulla on oikeus perua se milloin tahansa. Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoista tai oikeuksiesi käyttämisestä rekisteröitynä henkilönä, voit ottaa yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluumme tai lähettää meille sähköpostia tietosuoja@resete.fi

Pääsy henkilötietoihin
Sinulla on oikeus päästä meidän rekisterinpitäjänä säilyttämiimme henkilötietoihisi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@resete.fi

Henkilötietojen muuttaminen
Jos haluat päivittää meille antamiasi henkilötietoja, voit ottaa yhteyttä maakohtaisiin asiakaspalveluihimme tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@resete.fi

Henkilötietojen poistaminen
Rekisteröitynä henkilönä sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyissä tilanteissa. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@resete.fi

Yhteydenotot
Ota yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluun tai lähetä sähköpostia tietosuoja@resete.fi