Resete ui vastavirtaan ja panostaa kasvuun Tampereella

Mobiililaitteiden huoltomarkkina on ollut voimakkaassa myllerryksessä laitteiden huoltovolyymin laskiessa. Uudet laitteet ovat entistä valmiimpia ja vikoja on käyttäjän kannalta ilahduttavan vähän. Huoltomarkkinassa kehitys on johtanut toimijoiden vähenemiseen ja toimipisteverkon harvenemiseen. Valtuutetuista toimijoista Resete on ainoana jäljellä Tampereen seudulla. Resete huoltaa mm. Samsung- ja Apple laitteet.

”Huoltotarpeen väheneminen on tietysti asiakkaan kannalta hieno juttu. Huoltoliikkeelle viime vuodet ovat kuitenkin olleet laihoja. Resetellä olemme pitäneet kiinni siitä, että asiakkaan tarpeet hoidetaan palvelevasti, laadukkaasti ja nopeasti. Olemme keskittyneet perusasioiden tekemiseen mahdollisimman hyvin ja samalla olemme pitäneet kustannusrakenteen matalana. Näillä eväillä olemme selvinneet vaikeasta markkinatilanteesta” toteaa Tampereen Reseten myymälävastaava Matti Surkka.

Viimeisen vuoden aikana Reseten volyymit ovat olleet lupaavassa kasvussa ja myös resursseja on ollut mahdollista lisätä. Toukokuussa myymälässä aloittaa kolmas teknikko ja palvelu monipuolistuu entisestään. ”Jonin aloitettua on enää yksittäisiä, harvinaisempien merkkien korjauksia, jotka joudumme lähettämään Reseten keskushuoltoon Helsinkiin. Päämerkkien Applen ja Samsungin osalta lähes kaikki työt tehdään Tampereella”  Iloitsee Surkka.

Resetellä on nyt muutoksista johtuen vastuu pitää yllä valtuutettua, laadukasta ja nopeaa huoltopalvelua Tampereella. ”Tamperelaiset yritykset ovat vastuullisia ja siksi valitsevat usein valtuutetun huollon uuden laitteen tai valtuuttamattoman huollon sijaan. Tilanne haastaa myös meitä ja siksi olemme tuoneet Tampereen myymälään kattavat B2B –palvelumme sekä yrityksiä kiinnostavan macBook –pikahuollon” kommentoi Reseten myyntijohtaja Juha-Pekka Willman,

Resete palvelee Tampereella osoitteessa Hallituskatu 17. Liike on auki arkisin 09.00-17.00.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja

Matti Surkka, 045 7200168  matti.surkka@resete.fi

Juha-Pekka Willman, 040 1367686 juha-pekka.willman@resete.fi

Lue myös nämä