Resete aloitti Samsung-huollot Tampereella

Resete aloitti Samsung-huollot Tampereella

Maaliskuussa Resete tiedotti mobiililaitteiden huoltosopimuksesta Samsung:in kanssa. Markkinajohtajan saaminen valtuutuspalettiin oli tärkeä askel Reseten palveluiden kattavuuden näkökulmasta. Vanhastaan Reseten valtuutettuihin merkkeihin lukeutuivat jo mm. Apple, Motorola, Xiaomi, Sony, CAT ja ZTE.

Tampereen toimipisteessä aloitettiin Samsung-huoltojen valmistelut kun Helgingin keskushuollon ramp-up oli saatu huhtikuussa valmiiksi. Samsung edellyttää valtuuttamiltaan huoltoliikkeiltä yhdenmukaista, laadukasta huoltoprosessia. Samsungin järjestelmät, ohjelmistot ja työkalut sekä kattava koulutus ja laadunseuranta takaavat, että laite on valmistajan vaatimusten mukaisessa kunnossa huollon jälkeen ja myös takuu luonnollisesti säilyy toisin kuin valtuuttamattomissa ns. ”harmaissa” huolloissa.

Tampereen myymälästä Resetellä vastaava Matti Surkka tehnyt kevään ja alkukesän ajan töitä ylösajon eteen yhdessä Resetellä aloittaneen kokeneen Samsung-teknikon, Marko Holm:in kanssa. ”On hienoa päästä tarjoamaan Samsung-huoltoja sopivasti kesäksi, jolloin rikkoontumisia tapahtuu eniten kun ihmiset lomailevat ja liikkuvat aktiivisesti. Meillä on nyt täysi kyvykkyys huoltaa Samsung-laitteita tässä Tampereen keskustassa. Paikalle voi tulla joko suoraan oman aikataulun mukaan tai varaamalla ajan Reseten nettisivujen kautta. Ajanvarauksella saa varmistettua, että varaosat ovat saataville harvinaisemmallekin mallille, jolloin huolto saadaan hoidettua odottaessa.” toteaa Surkka tyytyväisenä.

Lisätietoja:         Matti Surkka 045 7200168

                           Risto Päivänsalo 040 522 2309

Lue myös nämä