Suojakalvo puhelimeen vaimentamaan kovia iskuja

Tuntuuko, että puhelimesta menee vähän väliä näyttö rikki? Puhelimen käytöstä tulee nopeasti iso kustannus, jos näyttö on rikki usein, tai panssarilasi on aina säröillä. Pääset helpommalla, kun puhelimeen asennetaan Resetellä Mobile Outfitters-suojakalvo. Suojakalvon asennus on nopeaa ja edullista verrattuna tilanteeseen, jolloin puhelimen näyttö on rikki ja se pitää toimittaa korjattavaksi. Panssarilasi on pitkään ollut suosituin tuote näytön suojaukseen, mutta silikoniset suojakalvot ovat alkaneet nousta suosioon panssarilasin ohi.

Reseten valikoimasta löytyy nyt uutuutena laadukkaat Mobile Outfitters-suojakalvot lähes kaikille laitteille. Suojakalvoja on saatavilla Reseten Pitäjänmäen ja Tampereen myymälästä. Mobile Outfitters-suojakalvo on markkinoiden kestävin elinikäisellä takuulla ja saat sen valmiiksi asennettuna puhelimeesi suojakalvon hinnalla.

Miksi Mobile Outfitters-suojakalvo?

Huomaamaton suoja puhelimelle
Ei rikkoudu tippuessa samalla tavalla kuin panssarilasi
Suojaa yli kolme kertaa paremmin kuin normaali panssarilasi
Suojaa puhelimen näytön reunasta reunaan
Saatavilla lähes kaikille puhelinmalleille
Ei lähde irtoamaan laitteesta
Piilottaa näytön naarmut

Asennuta Mobile Outfitters-suojakalvo puhelimeen Resetellä

Mobile Outfitters-suojakalvo asettuu näytölle paremmin kuin panssarilasi, eikä se sirpaloidu tippuessa. Suojakalvon asennus tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti Pitäjänmäen ja Tampereen Resete myymälässä. Saatavilla on myös useita persoonallisia Style Skins -suojia, jotta saat puhelimestasi juuri oman näköisesi.

Suojakalvoja on saatavilla kolmea eri vaihtoehtoa:

Original – Patentoitu näkymätön ja kestävä suoja näytölle. Saatavilla kaikkiin laitteisiin.

Fusion – maailman kestävin iskuilta suojaava kalvo, joka on vain 0,3 mm ohut. Suojakalvo on noin 40% ohuempi kuin muut markkinoilla olevat suojat. Patentoidussa TriACTIVMET-iskusuojassa on kolme kerrosta, jotka vaimentaa iskuja.

Matte – erikoispinnoite ehkäisee sormenjälkiä ja tahroja. Parantaa työskentelymukavuutta kirkkaissa ympäristöissä.

Suojaa koko puhelin Full Body-suojauksella

Resete suojaa puhelimesi myös täydellisellä Full Body-suojauksella, jotta puhelimesi on suojattu myös takalasin rikkoutumiselta. Useimpiin iPhone malleihin on myös saatavilla Bumper-reunasuojus, joka suojaa puhelimen reunoja ja pehmentää iskuja esimerkiksi laitteen pudotessa, jotta näyttö ei mene rikki yhtä helposti. Suojalasin asentamiselle ei tarvitse erikseen varata aikaa. Voit tulla tutustumaan valikoimaan ja valitsemaan mieleisen suojalasin Reseten myymälään. Katso yhteystiedot ja aukioloajat täältä.

Lue myös nämä