Honor merkkihuolto ja korjaus nopeasti Reseten avulla

Myös Honor tarvitsee ajan mittaan huoltoa. Resete on Honorin valtuuttama huoltoliike: huollamme Honorin tuotteet aina aluperäisillä varaosilla. Puhelimesi huoltaa aina vaadittavaan Honor-laitehuoltoon koulutettu asiantuntija. Voit toimittaa Honorisi huoltoon meille postittamalla tai tuomalla laitteen suoraan Resete-myymälään Tampereelle tai Helsinkiin.

Alla näet kaikki yleisimmät Honorin huoltopalvelut:

Huollamme myös muita puhelinmalleja (esim. Xiaomi, Apple ja OnePlus). Voit varata laitteellesi ajan pikahuoltoon täältä. Voit myös toimittaa laitteesi meille huoltoon postitse. Varalaitteen huollon ajaksi voit tilata Wolt-kuljetuksella.

Resete käyttää huollossa ja korjaamisessa vain Honorin alkuperäisiä osia

Lue lisää Honor-huoltovaihtoehdoistamme

Honor takuuhuolto
Honor näytön korjaus
Honor takakannen
vaihto
Honor akun vaihto

Palautteita Honor-huollostamme

HuaweiMalli: VOGUE-L29B
Read More
Erittäin hyvä palvelu, kiitoksia!
HuaweiMalli: P20 PRO
Read More
Puhelin toimii huollon jälkeen kuin uusi! Henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista (latasivat puhelinta puolestani kerta akun varaus oli alhainen). Hyvää palvelua, suosittelen lämpimästi kavereille ja tutuille joilla on ongelmia puhelimen kanssa.
HuaweiMalli: HONOR 20 LITE
Read More
Kiitos erittäin nopeasta huollosta! Vaikka puhelimen joutui lähettämään postitse, se oli nopeasti takaisin käytössä.
HuaweiMalli: P SMART 2019
Read More
Puhelimen vika korjattiin ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä kuten aina kyseisessä liikkeessä tähänkin asti. 5/5
HuaweiMalli: Hybrid Modem
Read More
Todella kohtelias ja asiantuntija nuori mies töissä. Arvostan.
Previous
Next

Usein kysytyt kysymykset Honor-huolloista

Valmistaja myöntää Suomessa myydyille HONOR-puhelimille 24 kk takuun ostopäivämäärästä, mikäli laitteessa ilmenee tomintahäiriö joka ei ole ihmisen aiheuttama. Pakkauksen mukana tulleissa lisätarvikkeissa kuten langallisissa kuulokkeissa ja latureissa takuu on 6 kk.

Lisätietoja HONORin takuusta saat tukisivulta www.hihonor.com/fi/support/warrantypolicy/ ja laitteesi yksityiskohtaisen takuun saat tarkastettua sarjanumerolla sivulta www.hihonor.com/fi/support/warranty-query/

Laitteiden IMEI:tä käytetään toisinaan sarjanumeron sijasta, mutta virallisissa yhteyksissä HONOR käyttää sarjanumeroa laitteiden erottamiseen. Sarjanumeron saa tarkastettua HONOR-laitteesta kohdasta Asetukset – Tietoja puhelimesta – Tila – Sarjanumero.

Monet HONOR-laitteet avataan takalasin kautta huollon yhteydessä, eikä haljennutta takalasia voi asentaa enää takaisin paikalleen. On todennäköistä, että takalasi joudutaan vaihtamaan takuuhuollon yhteydessä. Takuunalaiset viat huolletaan takuuseen, kunhan takuun mahdolliset ulkopuoliset viat on korjattu, sillä Resete on HONORin valtuutettu huoltokumppani.

Mikäli laitteessa oleva vika on takuunalainen, eikä haljennut lasi vaikuta laitteen huollettavuuteen tai itse vikaan, laite voidaan joissain tapauksissa huoltaa vaihtamatta näyttöä. Tämä on kuitenkin tapauskohtaista. Teknikko on sinuun yhteydessä mikäli näytönvaihto vaaditaan laitteen huoltamiseksi. Takuunalaiset viat huolletaan takuuseen, kunhan takuun mahdolliset ulkopuoliset viat on korjattu, sillä Resete on HONORin valtuutettu huoltokumppani.

Kun laite huolletaan valtuutetulla huoltokumppanilla Resetellä, voit huoletta jatkaa laitteesi käyttöä, sillä virallisella huoltokumppanilla, virallisilla varaosilla korjatut takuun ulkopuoliset viat eivät vaikuta laitteen takuuseen.

Honor teknikko palveluksessasi

Shadi