Laadukasta ja nopeaa Mac-huoltoa

Oli sitten kyseessä Macbook näytön rikkoutuminen tai Macbookin vaurioitunut runko korjaa Resete Mac-laitteesi alkuperäisillä Applen varaosilla ja laitteesi takuu säilyy ennallaan. Jos laitteen huollosta tulee sinulle kustannuksia teemme  kustannusarvion, jonka voit toimittaa vakuutusyhtiöllesi.

Voit tuoda Mac-laitteesi Resetelle takuuhuoltoon riippumatta siitä mistä se on ostettu. Reseten Mac-huollossa valtuutettu Apple-asiantuntija tarkastaa laitteesi, tekee vikadiagnostiikan ja korjaa laitteen Applen vaatimusten mukaisesti. Resete huoltaa Mac-laitteesi myös kaikkien Applen huolto-ohjelmien mukaisesti. Kaikki Applen huolto-ohjelmat näet valmistajan sivuilta

Jos tarvitset apua Mac-laitteesi kanssa:

 • Varaa aika huoltoomme Helsinkiin tai Tampereelle tästä. Olemme sinuun yhteydessä varauksen tekemisen jälkeen.                                                      Voit tulla myymäläämme myös ilman ajanvarausta. Varmistathan että laite on varmuuskopioitu ja että Find my iPhone -toiminto on pois päältä 
 • Voit tilata täältä toimituksen huoltoon postilla.

Mac-huolto muistilista

 1. Toimita laitteen mukana alkuperäinen ostokuitti takuun varmentamiseksi
 2. Tarkista valmistajan takuuehdot valmistajan sivuilta
 3. Varmista, että laitteen ”Find My…” toiminto on poiskytkettynä. Ohjeet poiskytkentään löydät täältä
 4. Ota laitteesta varmuuskopio ennen huoltoon toimittamista

Mac-huoltohinnasto

 • Mac pientyö 69 €

  Mac-laitteen tyhjennys, ohjelmistopäivitys, ulkoinen puhdistus.

 • Mac korjaustyö 119 €

  Työt jotka edellyttävät laitteen avaamisen ja varaosien vaihdon. Esimerkiksi kovalevyn tai välimuistin asennus ja päivitys, sekä näppäimistön ja näytön vaihto. Hintaan ei sisälly varaosat.

 • Mac takuuhuoltopalvelu 0 €

  Valtuutetun Apple-asiantuntijan suorittama huolto laitteen takuun kattamana. Sisältää vikadiagnostiikan ja huollon valmistajan ohjeistuksen mukaan.

 • Tiedonsiirto 99 €

  Mac-laitteen tiedot siirretään toisesesta laitteesta, tai ulkoisesta mediasta laitteeseen.

 • Varmuuskopio + USB-kovalevy 179 €

  Mac-laitteen tiedot kopioidaan ulkoiselle kovalevylle. Hinta sisältää USB-kovalevyn.

 • Tietojen pelastus 189 €

  Tietojen pelastus viallisesta Mac-laitteesta, jossa on ehjä kovalevy. Tietojen pelastus voidaan tehdä esimerkiksi kierrätyksen yhteydessä.

 • Kirjallinen kustannusarvio 89 €

  Vakuutusyhtiölle tarkoitettu dokumentti laitteen vauriosta. Sisältää laitteen tiedot, kustannusarvion ja huoltotoimenpiteiden kuvauksen, sekä saadut lisätiedot korvauskäsittelyä varten. Tarvittaessa myös kuvat vauriosta.

Palautteita Mac-huollostamme

AppleMalli: Macbook Air (Retina, 13'' 2020)
Read More
Harvinaisen suoraselkäistä ja nopeaa toimintaa. Asiakaspalvelu todella henk. Koht. Arvostan.
AppleMalli: Macbook Pro (13-inch, M1, 2020)
Read More
Kiitos asiantuntevasta palvelusta.
AppleMalli: Macbook Pro (16-inch, 2019)
Read More
Superystävällistä ja -nopeaa apua. Täyden kympin suoritus.
AppleMalli: Macbook Pro (13-inch, 2016, 2TBT39
Read More
Kiitos, hyvin pelasi!
Previous
Next
Apple teknikot palveluksessasi
Maria
Nicolas
Shadi
Tiesitkö?

Resete huoltaa alkuperäisillä varaosilla kaikki iMac, Macbook Air ja Macbook Pro-laitteet. Apple vikadiagnostiikan avulla Apple-teknikkomme pääsee nopeasti kiinni vikaan ja näkee esimerkiksi Macbookin akun kunnon. Valtuutettu Apple huolto kerää paljon arvokasta tietoa laitteiden vioista ja raportoi niistä Applelle, joka käyttää tietoja tuotekehitykseen. Vikadiagnostiikan avulla Apple-asiantuntija pääsee käsiksi myös ajoittaisiin ja piileviin vikoihin. 

Lisäpalveluina saat meiltä kustannusarvion vakuutusyhtiölle tai esimerkiksi tietojen pelastusta ja varmuuskopioinnin ulkoiselle medialle.