Reseten puhelinhuolto-verkkokauppa on uudistunut!

Resete on ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjoaa matkapuhelimille sekä takuu- että veloitushuollot tilattavaksi verkosta. Oli laitteesi vika pieni tai suuri me autamme!

Tarjoamme valtuutetun takuuhuollon 12 laitevalmistan laitteille ja toimitamme ne takuuhuollot valtuutetuille kumppaneillemme, joita emme voi itse huoltaa takuuseen. Takuuhuollot ovat maksuttomia laitevalmistajien takuuehtojen täyttyessä. Veloitustöissä käytämme vain alkuperäisiä varaosia ja seuraamme tarkasti laitevalmistajien huolto-ohjeita. Saat meiltä kustannusarviot vakuutusyhtiöitä varten ja tarkastamme puolestasi valmistajien kampanjaedut. 

Applen valtuuttamana huoltokumppanina huollamme kaikki Applen tuotteet. Voit tilata huollon verkosta mille tahansa Apple-tuotteelle.

Näin toimii Reseten puhelinhuolto-verkkokauppa:

Saavu verkkokauppaamme linkistä: https://online.resete.fi/

  1. Valitse ensin laitteesi merkki, laitetyyppi ja malli.
  2. Seuraavaksi voit verrata eri huoltojen hintoja. Valitse vika, jonka haluat korjata tai takuuhuolto, jolloin puhelimesi pääsee laitevalmistajan takuuhuollon piiriin. Voit myös valita vikadiagnostiikan ja kustannusarvion. Tarkastamme laitteesi ja kerromme mitä korjaus edellyttää.
  3. Lisäpalveluina voit tilata varmuuskopion tiedoistasi tai suojalasin asennettuna huollon yhteydessä.
  4. Palvelun valinnan jälkeen voit jatkaa täyttämään yhteystietosi.
  5. Saat seuraavaksi yhteenvedon tilauksesta ja voit valita haluatko asioida myymälässämme vai lähettää ja vastaanottaa puhelimen postilla. Käytämme nopeimpia postin paketteja, jotta et joutuisi odottamaan pitkään laittetasi.
  6. Voit maksaa tilauksesi heti verkkokaupassa tai myöhemmin. Maksuoperaattorinamme toimii Stripe.
  7. Saat tilausvahvistuksen ja huoltoon toimitusohjeet sähköpostiisi tilauksen jälkeen. Voit tuoda tai lähettää laitteesi huoltoon kun sinulle sopii. Huoltotilauksesi on voimassa kolme kuukautta. 
  8. Kun laitteesi on huollettu saat siitä ilmoituksen ja voit noutaa laitteen myymälästä. Valitessasi toimituksen Postilla tiedottaa Posti sinua lähetyksen etenemisestä. 

Jos haluat tietää lisää mitä kaikkea laitteesi huoltoon sisältyy voit lukea sivuiltamme eri merkkien huolto-operaatioista. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, kurkkaa vielä löytyisikö vastaus meidän asiakaspalvelun sivulta. Löydät sivuilta myös asiakaspalvelun yhteystiedot.

PS. Me Resetellä haluaisimme tuoda puhelinhuollon jokaisen kotiin. Emme vielä keksineet miten saisimme laiteesi huollettua kotonasi, mutta huollon voit tilata mistä vain. Auta meitä kehittämään palveluitamme ja kerro miten huollon voisi järjestää juuri sinulle paremmin. Olisiko postilla tai Woltilla saapuvasta varalaitteesta hyötyä huollon aikana? Tarvitsisitko apua tietojen varmuuskopioimisessa ennen laitteen huoltoon lähettämistä? Annathan meille palautetta osoitteeseen huolto@resete.fi, niin teemme voitavamme palvellaksemme sinua paremmin!

Lue myös nämä