Opiskelija-alennusta Tampereen Resete Storesta

Hei opiskelija! Menikö läppäri rikki, juuri kun sitä eniten tarvitset? Nyt saat Tampereen Resete Storesta 10% alennuksen ItFixBox huoltotöistä. Voit varata sivuiltamme ajan pikahuoltoon, tai tuoda laitteen suoraan Tampereen myymäläämme. Alennuksen saat todistamalla opiskelijastatuksesi kassalla.

Yhteystiedot löydät täältä. Alennus on voimassa 31.12.2022 asti.

Läppäri tarvitsee huoltoa ja kurssien deadline lähenee?

Ei hätää! itFixBox ja Resete tarjoavat sinulle nopean vaihtoehdon tietokoneen huoltoon etäyhteyttä hyödyntäen. Tampereen Resete Storesta löydät ItFixBox pikahuolto kaapin, joka mahdollistaa laitteesti huollon etäyhteydellä nopeasti, helposti ja turvallisesti. 

Mikä itFixBox?

Tietokoneen ja muiden älylaitteiden tarve nykypäivänä on lähes jatkuvaa. Käytämme älylaitteita arjessa työhön, opiskeluun ja jopa harrastustoimintaan. Silloin kun tietokone kaipaa huoltoa on lähes mahdotonta olla ilman sitä. 

ItFIxBoxin tarkoituksena on poistaa tämä ongelma uudella innovaatiolla. Huoltoa vaativa tietokone kytketään turvalliseen ItFixBox-kaapin lokeroon ja laitteen etäkorjaus alkaa heti. ItFixBoxissa oleva laite on heti valmis huollettavaksi ja korjaaja ottaa yhteyden suoraan lokeroon. Etäkäyttöohjelmia ei tarvitse erikseen asentaa, jolloin myös tietoturvariski pienenee. Huollon aikana tietoturvaa lisää myös se, että huollettavan laitteen ei tarvitse olla yhteydessä internettiin. Laite on huollon jälkeen myös nopeasti valmis noudettavaksi ja aikaa säästyy esimerkiksi lähettämiseltä. 

Lokeron laitteisto mahdollistaa laajemman huollon kuin normaali etätuki. Voit toimittaa kannettavasi etähuoltoon suoraan Tampereen myymälään ilman ajanvarausta. Hinnaston ItFixBox huolloille löydät täältä. 

Voit olla ItFixBox huoltoihin liittyvissä asioissa yhteydessä Tampereen Resete Storeen puhelimitse tai sähköpostilla.

Lue myös nämä