Huawei näytön vaihto Helsinki

Huawei näytön vaihto Helsingissä Resete Storessa

Huawei-puhelimen rikkoutuessa saat sen nopeasti korjattua Reseten valtuutetussa Huawei huollossa Helsingin Pitäjänmäessä. Puhelimen näyttö vaihdetaan esd-suojatussa ympäristössä Huawei-asiantuntijan toimesta. 

Näytön rikkoutuminen vaikuttaa monella tapaa Huawein toimivuuteen: Näytössä saattaa näkyä erilaisia värejä ja osa näytöstä voi pimentyä kokonaan. Huawein näyttö kannattaakin vaihtaa pian rikkoutumisen jälkeen, jotta säästyy jatko-ongelmilta. 

Resete korjaa kaikki Huawei-puhelimet alkuperäisillä varaosilla valmistajan ohjeistuksen mukaisesti. Huawein takuu jatkuu myös näytön vaihdon jälkeen, koska Resete on Huawein valtuuttama huolto. 

Helsingin myymälämme palvelee arkisin klo 9-17. Jos olet varannut ajan pikahuoltoon, voit tulla suoraan Ajanvarauksella-kyltin luokse. Resete Store Helsingin yhteystiedot ovat:

Näytön vaihdot Huawei puhelimiin alk. 69€

Honorin näytön vaihto on helppoa ja nopeaa

Toimitus huoltoon
Voit toimittaa Huawei-puhelimen huoltoon suoraan myymälään ajanvarauksella tai ilman.
Huoltotoimenpide
Huawei-puhelimeesi asennetaan uusi alkuperäinen näyttömoduuli valmistajan ohjeistuksen mukaisesti
Laitteen testaus
Huawei-teknikko testaa laitteen toimivuuden näytön asentamisen jälkeen
Palautus
Saat viestin kun laitteesi huolto on valmistunut ja voit noutaa sen mymälästä. Voimme myös postittaa korjatun laitteen sinulle kotiin
Palautteita Huawei-huollostamme
HuaweiMalli: P30 Pro
Read More
Erittäin hyvä palvelu, kiitoksia!
HuaweiMalli: P20 PRO
Read More
Puhelin toimii huollon jälkeen kuin uusi! Henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista (latasivat puhelinta puolestani kerta akun varaus oli alhainen). Hyvää palvelua, suosittelen lämpimästi kavereille ja tutuille joilla on ongelmia puhelimen kanssa.
HuaweiMalli: P SMART 2019
Read More
Puhelimen vika korjattiin ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä kuten aina kyseisessä liikkeessä tähänkin asti. 5/5
HuaweiMalli: Hybrid Modem
Read More
Todella kohtelias ja asiantuntija nuori mies töissä. Arvostan.
Previous
Next